www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Zomerspijkers vervangt Spijkers met Koppen

Afgelopen zaterdag was de laatste aflevering van ‘Spijkers met Koppen’ van het seizoen. De komende maanden zal ook dit keer op zaterdagmiddag tussen 12.00-14.00 uur op NPOradio 2 het programma ‘Zomerspijkers’ worden uitgezonden, gepresenteerd door Dolf Jansen (t/m 21 juli), Willemijn Veenhoven (28 juli) en Timur Perlin (t/m 25 augustus) vanuit de HUB Beachclub op het Mediapark in Hilversum.

‘Zomerspijkers’ ontvangt gasten als Arjen Lubach, Jett Rebel, Lilian Marijnissen, Sander Schimmelpenninck, Jack Poels, Fresku, Bas Kosters en Simone Weimans om te praten over muziek, het leven en de hoogte- en dieptepunten van afgelopen jaar. Daarnaast is er het nodige cabaret.

Vanaf 1 september is ‘Spijkers met Koppen’ weer terug en zoals we eerder berichtten wordt op 7 oktober het 30-jarig jubileum gevierd in CarrĂ©.

Categorie: Op de radio | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.