nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Vincent Bijlo brengt Halvejaarsconference ‘De Houthacker’

Op 22 en 24 juni brengt Vincent Bijlo een halvejaarsconference, ‘De Houthacker’, in het openluchttheater van landgoed Zonheuvel in Doorn.

“Vincent Bijlo gaat niet langer akkoord met de voorwaarden. Hij wil het facebook definitief sluiten. Voortaan steekt hij alleen nog maar analoge duimpjes van vlees en bloed op. En niet tegen iedereen, alleen nog tegen echte vrienden, tenminste, dat is de bedoeling.

Hij heeft zich teruggetrokken op Landgoed Zonheuvel. Daar luistert hij naar de twitterende vogels en de chillende eekhoorns.’s Nachts hoort hij soms, als hij wakker ligt in zijn boshut, in de verte het ijzingwekkende gehuil van de wolf. Wat zou hij in die momenten graag het troostrijke internet opzoe­ken, om zijn angst en onrust te delen met zijn 5000 vrienden. Het mag niet, ze zullen nu eindelijk eens een cookie van eigen deeg krijgen! Hij heeft zich voorgenomen uit de digitale bubbel te breken.”

Bijlo speelt de voorstelling samen met de band The Rossetti’s.

Meer info en tickets:
www.landgoedzonheuvel.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...