nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Afgelasting ‘Helden met humor’ met Jan Jaap van der Wal

De voorstellingen ‘Helden met humor’ waarin buitenlandse comedians te zien zouden zijn, gepresenteerd en samengesteld door Jan Jaap van der Wal, zijn afgelast. Zowel de voorstellingen in De Kleine Komedie in Amsterdam (23-25 juni) als de try-outs in De Harmonie in Leeuwarden (20-22 juni) kunnen daardoor niet doorgaan.

Onlangs woedde er een grote brand in het huis van Van der Wal en dat heeft zo’n impact op zijn gezin dat hij niet aan de voorstelling kan meewerken. Zonder hem is het niet mogelijk het programma te bieden dat de makers voor ogen hadden en daarom heeft men besloten de voorstelling te annuleren.

Categorie: Afgelasting | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.