nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Foute Vrienden vervangt GTST, Said el Hassnaoui, De rechtvaardige rechters, Pepijn Schoneveld, Charlotte Waardenburg, Dookje Engelhard

RTL4 zendt vanaf 9 juli herhalingen uit van Foute Vrienden. Het programma -normaliter te zien op RTL5 – komt op de plek van Goeie tijden slechte tijden.

Stand-up comedian Said el Hassnaoui (WestSaid) zal optredens tijdens een update van het BBC-radioprogramma The Arts Hour op 20 juni plaats in Theater Tobacco in Amsterdam. Te gast zijn o.a. regisseur Martin Koolhoven en schrijver Herman Koch. Voor meer info en (gratis) kaarten:
www.eventbrite.co.uk

Op 20 juni vinden er weer opnames plaats van het satirische radioprogramma De Rechtvaardige Rechters in het Radiohuis in Gent. Panelleden zijn o.a. Erhan Demirci en Herman Verbruggen. Toegang is gratis, reserveren is wel noodzakelijk.
www.radio2.be

In Wijngaard Domein Hof in Dieren worden drie zomervoorstellingen getoond. Op 24 juni speelt Pepijn Schoneveld ‘Stante pede’ en Katell brengt op 22 juli Franse chansons. LOS Muziektheater neemt komend seizoen een sabbatical, maar de leden Charlotte Waardenburg en Dookje Engelhard brengen op 19 augustus de voorstelling ‘Van Sonneveld tot Stevie Wonder’. Meer info:
www.rhederart.nl

Categorie: Divers, Op tv | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon