nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Transfernieuws: Amelie Albrecht

De Vlaamse comedian Amelie Albrecht sluit zich aan bij 5to9.

Albrecht stond in oktober 2017 voor het eerst op een podium, en volgde een workshop bij Bas Birkers Comedy Academy. Nog geen half jaar later werd ze finalist van de Radio 2 Humorklas, finalist van de Utrechtse Comedy Talent Award en won ze de juryprijs op de Commeere Comedy Cup. Haar bio vermeldt: “Ze is 25 jaar, woont in Dendermonde en heeft verder geen noemenswaardig leven. Ze heeft maar twee interesses: Duvel. Haar hond en het bier.”

Dit najaar gaat ze met ‘Steven Mahieu & The Young Ones’ op tournee door Vlaanderen. Daarbij speelt ervaren comedian Mahieu met nieuwkomers.

Categorie: Transfernieuws | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.