nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kiki Schippers lanceert nieuwe single #metoo

Kiki Schippers bracht vandaag haar nieuwe single, #metoo, uit. Het nummer is een antwoord op de hit ‘Suzanne’ van VOF De Kunst.

Schippers bracht dit nummer op 10 april j.l. in de Kleine Komedie op de ‘Avond van de Kleinkunst’ van het Amsterdams Kleinkunst Festival in samenwerking met het NPOradio5-programma Volgspot, waar jonge kleinkunstenaars een vervolglied op bestaande liedjes maakten. Schippers kroop in haar eigentijdse antwoord op dit lied in de huid van Suzanne.

Door de vele positieve reacties ontstond het idee om het nummer als single te lanceren. Pink Oculus en Sarah-Jane werden betrokken bij de opnamen voor de single en ze doken samen met Ferdi Lancee, de schrijver van ‘Suzanne’, de studio in.

Volgende week vrijdag verschijnt er ook een videoclip, die werd geregisseerd door Sanne Gloria Verboom, op Youtube. Deze clip werd opgenomen in een boksschool. O.a. Berit Companjen , Kim van Zeben, Brigitte van Bakel en Pieter Jouke figureren er in.
www.spotify.com

Girl squad. Clippie shoot voor @kikispeelt

A post shared by Caresse Donks (@caressedonks) on

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...