nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Shows Russell Kane en T.J. Miller verplaatst naar oktober

Russell Kane en T.J. Miller zouden deze maand in Nederland en Vlaanderen optreden. Hun shows zijn echter verplaatst naar het najaar.

De show van Russell Kane in Boom Chicago Amsterdam is verzet naar 22 oktober, die in het Zuiderpershuis in Antwerpen naar 23 oktober.

T.J. Miller’s nieuwe datum is 21 oktober in de Meervaart in Amsterdam.

Voor alle shows zijn nog kaarten verkrijgbaar.
tickets T.J. Miller
tickets Russell Kane Nederland
tickets Russell Kane België

Reeds gekochte tickets blijven geldig.


De Britse comedian Russell Kane begon zijn carrière in 2004 en was vier keer genomineerd voor de Edinburgh Comedy Awards voordat hij in 2010 won voor Best Show. De comedian, acteur, auteur, schrijver en presentator is bekend als host van drie series van BBC3’s Live At The Electric en zijn regelmatige verschijningen bij BBC1’s Live At Apollo, BBC3’s Unzipped, ITV2’s Celebrity Juice en I’m A Celebrity Get Me Out of Here!

De Amerikaanse comedian en acteur T.J. Miller won een Critic’s Choice Award voor beste ondersteunende acteur in Silicon Valley. Afgelopen jaar bracht hij zijn eigen comedy special Meticulously Ridiculous uit op HBO. Improvisatie, sketch en stand-up comedy is wat je kan verwachten bij zijn show.

Categorie: International | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...