nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Rajko en zijn broer met Eddie B. Wahr op De Parade

Het jonge cabaretduo Rajko en zijn broer, bestaande uit Rajko en Yuri Disseldorp, zal met Parade-veteraan Eddie B. Wahr tijdens De Parade te zien zijn met de voorstelling ‘KOOK’. Wahr deed de regie en ook Abbey Hoes en Raymond Thiry hebben een (opgenomen) bijdrage in de voorstelling.

“Twee broertjes besluiten samen een eetcafĂ© te beginnen om zo meer geld te verdienen. Als blijkt dat er niets is voorbereid, geen personeel, geen eten, geen menukaarten, is niets was het lijkt. Wat volgt is een totale chaos: vuur, maffiosi en eten langs je hoofd. En dat in de hoop alles tot een goed einde te brengen.”
speellijst

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.