www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Kasper van Kooten, Willem Wilmink, Sven De Leijer

Kasper van Kooten komt na de zomervakantie terug met zijn show Danspaleis van Kooten, waarmee hij en zijn band danceclassics uit de 70’s, 80’s en 90’s zullen brengen. De show trekt het land in voor een select aantal evenementen, cluboptredens en festivals.

De Stichting ‘Hengelo Leest’ ijvert al enkele jaren om de binnenstad van Hengelo te verrijken met poëzie van Twentse dichters die tot de Nederlandse literatuur worden gerekend. Op verschillende muren in de stad zullen gedichten van deze dichters verschijnen. In het kader van dit project zal een gedicht van Willem Wilmink binnenkort ergens in de binnenstad een plek gaan krijgen.

Sven De Leijer gaat meedoen aan het nieuwe seizoen van De Klas, dat binnenkort door de Vlaamse zender Eén wordt uitgezonden. Hierin krijgt een groep zestienjarigen iedere week les van een nieuwe leerkracht, een bekende Vlaming die de jongeren met actuele thema’s confronteert en zo een inkijk krijgt in de denkwereld van jongeren van nu.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...