nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Transfernieuws: theaterdirecteuren a gogo

Mirjam Barendregt is met ingang van 17 september 2018 de nieuwe directeur van Theater Orpheus in Apeldoorn. Afgelopen maandag is zij benoemd. In het verleden was zij werkzaam als project- en programmamanager. Daarnaast was ze politiek actief als gemeenteraadslid voor D66 in Amersfoort (1998-2010) en vervolgens als wethouder (2010-2011). Sinds 2014 was ze directeur van het Grachtenfestival in Amsterdam.
meer info

Na tien maanden vertrekt Hans Lebouille als directeur bij theater Cool in Heerhugowaard. Lebouille dacht anders over ‘benodigde ontwikkelingen en structurele wijzigingen’ dan de rest van de organisatie, zo meldt het Noord-Hollands Dagblad.

Overigens heeft Theater aan de Parade nog geen opvolger gevonden voor Harry Vermeulen die vorige maand vertrok als directeur.
meer info

Categorie: Transfernieuws | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.