www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: NUHR

Vanavond herhaalt NPO3 om 22.40 uur de tv-registratie van de voorstelling ‘Draai het eens om’ van NUHR.

“Kijken er vier miljoen mensen naar een datingprogramma omdat het zo goed is? Of omdat zoveel andere mensen kijken? Wordt een schrijver uitgenodigd bij een talkshow omdat hij een mooi boek schrijft, of wordt een boek mooi omdat het wordt besproken bij een talkshow? De mannen van NUHR trekken in de theatershow Draai het eens om alles in twijfel. Onzin blijkt ineens te kloppen. Alles wat vast zit kan los. Met de botte bijl, of met het fileermes.

In deze voorstelling maken Peter Heerschop, Joep van Deudekom, Viggo Waas en Eddie B. Wahr het elkaar beslist niet makkelijk. In een ruimte die doet denken aan een psychiatrische instelling analyseren ze genadeloos elkaars zwakke plekken en onderzoeken ze wat hun vriendschap en samenwerking na dertig jaar theater precies nog voorstelt. Het leidt tot spannend theater, met hilarische scènes en prachtige liedjes, strak gemonteerd door regisseur Genio de Groot.”

NUHR won in 2016 met ‘Draai het eens om’ de Poelifinario voor de meest indrukwekkende voorstelling van dat seizoen.

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...