nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Erik van Muiswinkel brengt Drs P in het theater

In 2019 brengt Erik van Muiswinkel met pianist Guus van Marwijk een theatervoorstelling met werk van Drs P, oftewel Heinz Polzer. 2019 is het honderdste geboortejaar van Polzer die in 2015 overleed op 95-jarige leeftijd.

Van Muiswinkel is niet van plan om Polzer de hele voorstelling te imiteren of om het overbekende werk te brengen, maar juist de schatkamer van het werk dat hij heeft achtergelaten te ontginnen. Voor de zomer zijn try-outs in kleine settings, waarna na de zomer van 2019 een tour volgt langs kleine zalen. Een speellijst is nog niet beschikbaar.

Bij de ode ‘Hoep hoep hiezee’ aan Drs P in De Kleine Komedie in 2012 bracht hij het lied ‘Orgaan’.

foto: Jaap Reedijk

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.