www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Martijn Koning, Soundos, Martijn Kardol roasten Nederlandse subculturen


Comedians Martijn Koning, Soundos en Martijn Kardol roasten deze zomer voor Comedy Central acht typische Nederlandse subculturen zoals de motorclub, gabbers, het Gooi en de camping. Vanaf 30 juli zijn hun belevenissen acht maandagen om 21.30 uur te zien op Viacom-zender Comedy Central. Nadat ze liefdevol zijn meegenomen in hun dagelijkse leven, rijgen de comedians de subculturen volledig aan het spit.

Soundos trapt maandag 30 juli af met een politiek uitstapje bij de liberale politieke jongerenorganisatie JOVD. Daarnaast drinkt ze wijntjes in het Gooi, rijdt ze motor met motorclub Kings Syndicate MC en hakt ze erop los met gabbers. Martijn Kardol ervaart waarom een kwart van alle Nederlanders zo graag kampeert. Martijn Koning onderzoekt de palingsound van Volendam, ontdekt het leven op het woonwagenkamp en zit achter de geraniums met bejaarden.

Ze duiken onder, stellen vragen, onderzoeken vooroordelen en bekijken hun nieuwe vrienden met een scherpe en open blik, om ze daarna op hun eigen hartelijke manier af te branden. Kunnen bejaarden, Gooienaren en motorclubleden om zichzelf lachen (al is het als een boer met kiespijn) of hebben de comedians hierna beveiliging nodig? Onthoud goed: “We only roast the ones we love”. Vanaf 30 juli elke maandag om 21.30 uur op de Comedy Central.

De hele maand juli staat bij Comedy Central trouwens in het teken van de roast. Met elke dag nationale en internationale roasts zoals The Roast of Justin Bieber, Donald Trump, Gordon en Giel Beelen en Jeff Ross Presents: Roast Battle, Roast Battle UK en diverse Jeff Ross Roasts. Allemaal als opwarmer voor de gloednieuwe Roast op maandag 30 juli om 20.00 uur: The Roast of Bruce Willis.

Categorie: Op tv | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.