www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Wilhelmina Huiskamerfestival 2018

Op vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september organiseert productiebureau Theater in Huis voor het dertiende jaar op rij het Wilhelmina Huiskamerfestival. Een festival met theatervoorstellingen in huiskamers aan de Wilhelminastraat in Amsterdam Oud-West.

Verschillende huiskamers in Amsterdam Oud-West worden omgetoverd tot mini theaters met een divers aanbod van muziek(theater), singer-songwriter tot cabaret en kleinkunst. Onder het cabaretaanbod o.a.: Lebbis, Raoul Heertje, Jasper van Kuijk, Ronald Snijders, Stefano Keizers, Patrick Nederkoorn, Yvonne van den Eerenbeemt, Maarten Ebbers, Pepijn Schoneveld, Kirsten van Teijn en Victor Luis van Es.

Bezoekers zien tussen 19:30 uur en 22:30 uur drie voorstellingen van ieder 30 minuten. Tussen de optredens door loopt het publiek van huiskamer naar huiskamer. Voorafgaand vanaf 17:30 uur is er een barbeque en iedere avond wordt afgesloten met een groot feest bij De Figurantenbar.

Meer info:
Wilhelmina Huiskamerfestival

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...