nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Alex Agnew in stemmencast ‘Pluisje’ en ‘Hubris’

Alex Agnew heeft de stem ingesproken van Shadow in de animatiefilm ‘Pluisje’, die vanaf vandaag in de Vlaamse bioscopen te zien zal zijn.

De film vertelt het verhaal over de vogels zich opmaken voor hun lange reis naar het zuiden nu de winter in IJsland nadert. Pluisje, die nog niet kan vliegen, blijft alleen achter en besluit de lange reis over het ijs te maken naar Paradise Valley, een vallei die gespaard blijft van de koude. Tijdens dit grote avontuur ontmoet hij Giron. Giron is een grote witte vogel wiens vleugels werden gebroken door Shadow, een grote roofvogel. De twee vrienden steunen mekaar door dik en dun tijdens hun gevaarlijke tocht over het ijs, tot Pluisje eindelijk kan vliegen…

De animatiefilm wordt gemaakt door Cyborn, die ook werkt aan de nieuwe Vlaamse SF-animatiefilm ‘Hubris’. Ook in deze film zal Agnew te horen zijn. Het is de bedoeling om met ‘Hubris’ internationaal te gaan en Agnew werd gevraagd om zowel de Vlaamse als Engelstalige stem in te spreken.

“Voor de SF-animatieprent ‘Hubris’ zullen we gebruikmaken van de allernieuwste technieken op het vlak van film en games. Daarmee verleggen we de grenzen voor ons land en er is al internationale belangstelling”, zegt Ives Agemans van animatiestudio Cyborn tegen Het Nieuwsblad.

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...