nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kamagurka en Herr Seele plannen Cowboy Henk-huis

Kamagurka en Herr Seele hebben plannen om een Cowboy Henk-huis te openen, zo vertelde Herr Seele in een interview met De Zondag. Het huis wordt genoemd naar Cowboy Henk, de stripreeks die getekend wordt door Herr Seele en geschreven door Kamagurka.

Dit huis willen ze opzetten in een oude belle époquewoning in Oostende. Het is de bedoeling dat het een ode aan de grap wordt. Kamagurka en Herr Seele zullen honderden originele prenten van zichzelf tentoonstellen, maar ook andere schilderijen en werk van vrienden.

Ze hopen dat het Cowboy Henk-huis volgende zomer geopend kan worden.

Categorie: Divers | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...