www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Inschrijving De Kei Grappigste geopend

In Reusel wordt een nieuwe comedywedstrijd georganiseerd, De Kei Grappigste.

De organisatie is hiervoor op zoek naar mensen die maar één doel voor ogen hebben, nl. mensen laten lachen. Dit kan zowel stand-up, cabaret, moppen vertellen als een abstracte hilarische dansact zijn.

De voorrondes vinden plaats op dinsdag 4 en 18 september in een café in Reusel. De finale is op zaterdag 29 september tijdens het Kei Grappig Weekend in CC De Kei in Reusel. Zes finalisten strijd voor de titel van De Kei Grappigste.

Inschrijven kan via onderstaande link:
www.keigrappig.nl/meedoen

Op vrijdag 28 september kan je hier ook gaan kijken naar de “Kei Grappige Comedyshow”, een avondvullend programma met optredens van o.a. Leon van der Zanden, Harry Glotzbach, Daan van der Hoeven en Marc van Gestel.

Meer info en kaarten:
www.keigrappig.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...