www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Ernest Beuving, Ilse Warringa, Carolien Borgers

Ernest Beuving opent op 6 augustus de jubileumeditie van de fietsvierdaagse De Achterhoek. Deze vindt voor de 25ste keer plaats in in Laren.

Ook Ilse Warringa is te horen in de animatiefilm ‘Heinz: the movie’. Warringa is de stem van Dolly, de verkering van de nukkige kat Heinz. Al eerder was bekend dat Ruben van der Meer de stem van de titelfiguur inspreekt. De animatiefilm is gebaseerd op het stripfiguur van René Windig en Eddie de Jong.
eerdere berichtgeving

Op 2 augustus start op NPO 2 de nieuwe BNNVARA-taalquiz ‘De S.P.E.L.show’, waarin alles draait om de Nederlandse taal. Daarin nemen 3 BN’ers het op tegen een groep onbekende Nederlanders. In de tweede aflevering op 9 augustus is cabaretiere Carolien Borgers één van de BN’ers. NPO1, 21.30 uur.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.