www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Micha Wertheims rariteitenkabinet op Zomerparkfeest Venlo

Tijdens het Zomerparkfeest in Venlo is dit keer ook Micha Wertheims rariteitenkabinet te bezoeken, waarvoor Wertheim de programmering heeft verzorgd.

Sinds zijn debuutshow in 2004 rekt Wertheim de grenzen van het cabaret op en overtreedt ze met vernieuwende shows en gedurfde acties. Zo ontbrak hij vorig seizoen in zijn eigen voorstelling ‘Ergens anders’. De documentaire daarover is te zien tijdens het Zomerparkfeest.

Daarnaast nodigt Wertheim collega Stefano Keizers uit, die absurdistisch cabaret maakt. Roosbeef (Roos Rebergen) komt muziek maken. Ook geprogrammeerd door Wertheim: Fred het Hert, een figuur uit de humoristische prentenboeken van kunstenaar en illustrator Pepe Smit. Speciaal voor het Zomerparkfeest maakte Pépé de interactieve vertelanimatie ‘Fred gaat naar Venlo’. Tot slot komt ook schrijver Tom Lanoye langs. Zijn provocerende uitspraken brengen hem regelmatig in de publieke belangstelling.

Het Zomerparkfeest 2018 is van 9 t/m 12 augustus in Venlo. Toegang is gratis.

Categorie: Extra voorstelling | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.