www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Theaterfestival Boulevard Den Bosch met o.a. Kamagurka, Kirsten van Teijn

Van 2 t.e.m. 12 augustus vindt in Den Bosch het Theaterfestival Boulevard plaats. Gedurende deze dagen is er theater, dans, muziek en nog veel meer op het festivalplein, bij de podia en op vele verrassende locaties doorheen Den Bosch te zien.

Kamagurka speelt naar aanleiding van zijn tentoonstelling Kamagurkistan in het Noordbrabants Museum “Voorbij de grenzen van de ernst”, waarbij hij oud en nieuw materiaal leest. Bij de voorstelling op 2 augustus zal er ook een gebarentolk aanwezig zijn.

Kirsten van Teijn brengt haar voorstelling “Nobel”.

Minou Bosua, jarenlang de helft van cabaretduo De Bloeiende Maagden, brengt samen met haar moeder “Minoux zwiert met moeder richting eeuwigheid, een levensverlengend dance-event”, waarbij haar moeder, die nog niet van plan is om dood te gaan, iedereen leert wat levenskunst is. Ze organiseren ook een atelier, waarbij ze scènes uitproberen, filmfragmenten vertonen en repeteren. Als bezoeker ben je getuige van de totstandkoming van de voorstelling.

Meer info:
www.festivalboulevard.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...