nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedyhuis comedycursus en workshops in het najaar

In het najaar organiseert het Comedyhuis in Utrecht opnieuw een comedycursus en twee comedy workshops.

De comedycursus duurt 7 weken en is voor een beginner van stand-up comedy die hier aan zijn/haar materiaal leert werken onder begeleiding van ervaren comedians. De lessen zijn iedere maandag op 3, 10, 17, 24 september en 1, 8, 15 oktober met een eindshow op 16 oktober.

Ook is er voor hen die al iets meer ervaring hebben een workshop ‘Verbeter je Comedyset’ op 28 oktober en 30 december. Voor volgend jaar liggen er ook al twee data vast voor deze workshop: 31 maart en 26 mei.

Voor meer info en inschrijvingen kan je terecht op info@comedyhuis.nl.

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...