nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Maarten van Roozendaal hommage “Op Maarten!”

Meer dan vijf jaar geleden overleed Maarten van Roozendaal. Hoog tijd voor een hommage aan deze chansonnier, cabaretier en componist. Tijd om hem te vieren. Om hem te eren. Om nieuw leven in te blazen. Want ook al is hij er niet meer, zijn werk zal natuurlijk eeuwig blijven bestaan. Zijn liederen zijn keer op keer een jonge lente waard.

Daarom wordt er op 28 en 29 januari in De Kleine Komedie in Amsterdam geproost op Maarten. Aan deze avond wordt meegewerkt door o.a. Paul de Munnik, Hans Sibbel, Marcel de Groot, Egon Kracht, Wilko Sterke, Lucretia van der Vloot en Jeroen Zijlstra. Allemaal mensen die hem na stonden.

Zij spelen zijn bekendste nummers, maar ook minder voor de hand liggende liedjes passeren de revue. Het is het tijdloze werk van een veelzijdig liedkunstenaar. Ruim vijf jaar na diens dood. Een eerbetoon is het. Een toost. Op Maarten!

Voor meer info en de laatste kaarten:
www.dekleinekomedie.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...