nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Afzegging Michael Che

Helaas geen Michael Che (foto) tijdens het Comedytrain International Summer Festival. De Amerikaanse comedian en tevens hoofdschrijver van Saturday Night Live heeft afgezegd. Daarmee vervallen de data van 1 tot en met 4 augustus.

Gelukkig valt er nog veel te genieten tijdens het festival. Niet alleen is er deze week de terugkeer van publieksfavoriet Pete Johansson (CAN), maar ook het debuut van de veelbelovende Venezolaan Ivan Aristeguieta.

Daarnaast is onlangs een extra week toegevoegd en speelt de Amerikaanse cultcomedian Eddie Pepitone van 8 tot en met 11 augustus in Toomler te Amsterdam.

Voor meer info en kaarten:
www.toomler.nl

Categorie: Afgelasting, Festivals | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.