www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Bruce Willis roast en Comedy Central roasts de JOVD

Vanavond eindelijk eens iets anders dan herhalingen van Amerikaanse comedyseries op de Nederlandse Comedy Central. De komende maandagavonden is het roastdag.

Om 20.00 uur wordt de recent opgenomen ‘Roast of Bruce Willis’ uitgezonden. De voormalige superster – vooral bekend van films als Die Hard – zal door collega‚Äôs en comedians op grappige wijze aan het spit worden geregen. Met medewerking van Joseph Gordon-Levitt, ex-vrouw Demi Moore, Edward Norton, Cybill Shepherd, Kevin Pollak, Lil Rel Howery, Dennis Rodman, Martha Stewart en goddank ook echte comedians als Nikki Glaser, Jeffrey Ross en Dom Irrera.

Vervolgens is het de komende maandagavonden weken roastdag bij Comedy Central, want comedians Martijn Koning, Soundos en Martijn Kardol roasten voor de zender acht weken lang subculturen zoals gabbers, de motorclub, het Gooi en nog veel meer. Vanavond is de eerste aflevering te zien met Soundos en een politiek uitstapje bij de liberale politieke jongerenorganisatie JOVD. Te zien om 21.30 uur.

In andere afleveringen drinkt Soundos wijntjes in ’t Gooi, rijdt ze motor met motorclub Kings Syndicate MC en hakt ze erop los met gabbers. Martijn Kardol ervaart waarom een kwart van alle Nederlanders zo graag kampeert. Martijn Koning onderzoekt de palingsound van Volendam, ontdekt het leven op het woonwagenkamp en zit achter de geraniums met bejaarden.

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.