nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Owen Schumacher, Loes Luca, Monty Python

Owen Schumacher exposeert opnieuw zijn straatfotografie. Ditmaal in het atrium van het stadhuis in Den Haag, van 2 augustus tot en met 7 september. Daar vertoont Schumacher foto’s die hij in Den Haag heeft gemaakt. Zijn werk is ook te volgen via Instagram.
www.instagram.com/schumacherowen/

Actrices Loes Luca en Susan Visser en regisseur Shariff Nasr vormen de jury voor de zevende editie van het 48 Hour Film Project in Rotterdam. De filmwedstrijd vindt van 24 tot en met 26 augustus plaats in de havenstad. Alle films worden in het najaar uitgezonden bij OPEN Rotterdam. De films uit 2017 zijn hier te bekijken:
www.openrotterdam.nl

In de priv├ęcollectie van Monty Python-lid Michael Palin zijn onbekende scenario’s van sketches van Monty Python ontdekt. Deze waren bestemd voor de film “Monty Python and the holy grail” uit 1975. Daarnaast zijn er ook nog tientallen andere scenario’s gevonden, die Monty Python nooit heeft gebruikt. Palin heeft vorig jaar zijn archief aan The British Library geschonken en zij hebben deze scenario’s gevonden. The British Library gaat de scenario’s later deze maand tentoonstellen, naast een vijftigtal boekjes met notities over de films “The holy grail” en “The life of Brian”.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.