www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Philippe Geubels, Yentl en De Boer, Eva Crutzen, Stephanie Louwrier, Yvonne van den Eerenbeemt, Najib Amhali, Paul Groot, Ilse Warringa, Arjan Ederveen

Philippe Geubels stopt als jurylid van de Vlaamse versie van De Slimste Mens. Geubels was negen seizoenen lang één van de juryleden, maar keert komend seizoen niet meer terug door een te volle werkagenda.

In december spelen Yentl en De Boer een kerstvoorstelling met Eva Crutzen, Stephanie Louwrier en Yvonne van den Eerenbeemt in Theater Bellevue in Amsterdam. De Vijf maken de voorstelling in co-productie met het Amsterdams Kleinkunst Festival.

Najib Amhali presenteert met Regi Blinker ‘Life After Football – Ibiza Footvolley 2018’. In de vijfdelige serie gaan o.a. Frank de Boer, John Heitinga, Glenn Helder en Denny Landzaat de strijd met elkaar aan. Tussendoor gaat Amhali met de spelers op pad. Vanaf 10 augustus vijf weken lang op vrijdagavond te zien bij Veronica.

De animatiefilm Hotel Transsylvanië 3 draait sinds afgelopen weekend in de bioscopen. In de Nederlandse versie zijn o.a. Paul Groot, Ilse Warringa en Arjan Ederveen te horen.

Categorie: Divers, Op tv | Meer over: , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.