nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Emilio Guzman en Claudia de Breij in Stine boekt sterren

In ‘Stine boekt sterren’ ontvangt filosoof en boekenwurm Stine Jensen gasten. Welk boek neem je mee voor een dagje aan het strand? Jensen maakt voor haar gasten de keuze en geeft hen een boek, waardoor zij zelf geraakt werd en waarvan ze denkt dat haar gast, maar ook de kijker, er echt iets aan heeft. Wat volgt is een gedachtewisseling met uitzicht op zee.

Op 22 september is Claudia de Breij te gast. In de laatste aflevering op 13 oktober Emilio Guzman.

De Breij staat steeds ge├źngageerder in het leven. Stine bespreekt met haar waardoor dit komt, hoe zij terugkijkt op de keerpunten in haar leven. En welke rol speelt het toeval? Zij is gevraagd het boek ‘Ik ben ik ben ik ben’ van Maggie O’Farrell te lezen. Daarin kijkt een vrouw op een bijzondere manier terug op haar leven, namelijk in 17 bijna-doodsmomenten. ‘Je gaat in het leven zo vaak rakelings langs de dood.’

‘Stine boekt sterren’ is vanaf 8 september te zien bij Human, om 18.05 uur op NPO2.

foto: Pamela Langenberg/Human

Update: uitzending met Guzman aangepast.

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.