nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

TV-opnames De Ideale Wereld met Jan Jaap van der Wal

Vanaf 4 september zendt de Vlaamse zender CANVAS het nieuwe seizoen van De Ideale Wereld uit met Jan Jaap van der Wal als presentator. Jelle De Beule, Jonas Geirnaert, Sven de Leijer, Thomas Huyghe en Lukas Lelie zullen roteren als sidekick. Daarnaast komen er een veelvoud aan nieuwe rubrieken plus vele interessante gasten. Ook Luc Haekens en Sociaal Incapabele Michiel maken opnieuw hun opwachting.

De opnames voor de uitzendingen van september vinden op 30 augustus en op meerdere data in september plaats in de studio van Woestijnvis in de Harensesteenweg 262 in Vilvoorde, telkens van 18u20 tot 20u30.

Meer info:
Opnames De Ideale Wereld

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...