nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Alex Agnew, Kamagurka, Steven Brunswijk

Alex Agnew zal een van de centrale gasten zijn in de nieuwe talkshow ‘Het Zomert Met’, waarin presentator Bruno Wyndaele met zijn gast(e) gaat stilstaan bij de zomers van vroeger en nu. ‘Het Zomert Met’ wordt vanaf 13 augustus van maandag tot donderdag om 21u20 op Eén uitgezonden.

Momenteel loopt in het Noordbrabants Museum de overzichtstentoonstelling Kamagurkistan met werken van Kamagurka. Op 21 september geeft docent (en Kamagurka-fan) Wim le Mair in het museum een hoorcollege, waarin hij vertelt over humor in de kunst. Kamagurka is ook aanwezig en zal al tekenend reageren op dit college, live te volgen op groot scherm.
Meer info en inschrijvingen:
www.hetnoordbrabantsmuseum.nl

Steven Brunswijk is één van de deelnemers aan het nieuwe seizoen Expeditie Robinson. Zo valt op te maken uit dit filmpje.

Categorie: Divers, Op tv | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.