nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Soundos, Rayen Panday en Martijn Koning maken comedyspecial voor Netflix

In de Amsterdamse club Panama nemen op 31 augustus drie Nederlandse comedians een special op voor een nieuwe Netflix-serie. Voor de gelegenheid zal de zaal worden omgebouwd tot comedyclub waar Martijn Koning, Soundos El Ahmadi en Rayen Panday het publiek plat zullen spelen.

Eerder kondigden we al een Netflix Stand-up Serie aan, met de internationale stand-up comedy gemeenschap samen in één uniek wereldwijd project. In 13 landen worden half uur durende stand-up specials gefilmd, van India tot Canada, van Brazilië tot Nederland. De beste comedians zullen in het Engels, Spaans, Arabisch, Frans en Nederlands de wereld aan het lachen maken. Deze ongekend spectaculaire stand-up serie zal naar verwachting begin 2019 door Netflix worden gelanceerd.

Martijn Koning is een razendsnelle stand-up comedian met een buitengewoon fantasierijke kijk op de werkelijkheid. Hij heeft inmiddels meerdere soloshows gemaakt, was dit jaar een van de Gabbers, en is regelmatig te gast in programma’s als Jinek en RTL Late Night.

Soundos El Ahmadi maakt indruk met haar eigenzinnige verhalen vol zelfspot en is niet bang haar ongezouten mening te geven. Soundos was te zien bij de Roast van Giel Beelen, en was finalist van Expeditie Robinson en Wie Is De Mol.

De carrière van Rayen Panday gaat als een speer. De sympathieke comedian spreekt met zijn persoonlijke grappen een breed publiek aan. Hij treedt op in binnen- en buitenland, zijn eerste shows werden op TV uitgezonden en hij is ook te zien in het komische sketchprogramma Klikbeet.

De drie comedians zullen op 31 augustus twee shows spelen. De tijdschema’s zijn als volgt:

Show 1:
19:00 uur deuren open
19:15 aanvang support act, publiek dient aanwezig te zijn
19:30 aanvang opname show met Rayen Panday, Soundos El Ahmadi en Martijn Koning
21:00 einde

Show 2:
21:30 uur deuren open
21:45 aanvang support act, publiek dient aanwezig te zijn
22:00 aanvang opname show met Rayen Panday, Soundos El Ahmadi en Martijn Koning
23:30 einde

Tickets kosten slechts €10. Kaarten zijn nu te koop!
voor de show van 19:30 uur
voor de show van 22:00 uur

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.