nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Transfernieuws: Onno Lolkema

Onno Lolkema sluit zich aan bij het Vlaamse theaterbureau 123 Comedy.

Lolkema (geen artiestenaam) is sinds een open mic van het Comedy CafĂ© Amsterdam in 2011 actief als comedian. In 2015 haalde hij de finale van Humo’s Comedy Cup. In 2017 verhuisde hij van Amsterdam naar Antwerpen. Daarnaast is hij een uitstekend schilder (een werk van hem hangt bij Zwartekat) en geeft hij schilderworkshops en is hij in te huren voor speciale presentaties voor scholen, bedrijven en andere gezelschappen. Daarnaast maakte hij de stripboeken ‘Mannetje Pug’ en ‘Mannetje Pug 2’ met Roland ContĂ©.

Meer info:
onnololkema.com

Categorie: Transfernieuws | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.