nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Opname Jandino Asporaat

Op 6 mei worden er het Oude Luxor Theater in Rotterdam tv-opnames gemaakt van de voorstelling ‘Judeska in de tbs-kliniek’.

“Cabaretier Jandino Asporaat komt met een knotsgekke klucht om de lachspieren op de proef te stellen: Judeska in de TBS-kliniek. De hoofrolspeelster belandt daar na een lange reeks vergrijpen en moet noodgedwongen op zoek gaan naar zichzelf door middel van creatieve therapie├źn, groepsgesprekken en agressietraining. Maar ze kan er niet tegen dat haar verteld wordt wat ze moet doen. Slagen de medewerkers erin om van Judeska een beter mens te maken of zijn zij straks degenen die therapie nodig hebben?”

Er zijn nog kaarten verkrijgbaar:
www.luxortheater.nl

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...