www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Ashtonia mogelijk volgend jaar naar Apeldoorn

De Ashton Brothers en RTL Live Entertainment brengen de variétéshow Ashtonia mogelijk volgend jaar naar Apeldoorn, volgens De Stentor. Als de gemeente Apeldoorn de aangevraagde vergunning verleend, wordt Ashtonia in 2019 van 28 juni tot en met 21 juli gehouden op de Zwitsal, het evenemententerrein van Apeldoorn.

Ashtonia was de afgelopen twee jaar te zien in een grote circustent bij Slot Zeist met een combinatie van circus en cabaret, een uitgebreid randprogramma en kraampjes en foodtrucks. De meest recente editie trok naar verluidt zo’n 40.000 bezoekers.

Na het zomerreces wordt beslist over de vergunning.

foto: Floris Heuer

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.