nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Stefano Keizers

Tims ^ Tent keert op 6 september terug voor een derde serie afleveringen. Dit seizoen staat in het teken van nieuwe talenten. Strandjutten, varen en pingpongen. Deze zomer doet Tim den Besten het allemaal met zijn gasten op een camping op Texel.

Op 13 september is Stefano Keizers te gast, pseudoniem van Gover Meit. Als kind was Gover altijd al aan het entertainen. Hij studeert in 2009 af aan de Gerrit Rietveld Academie en breekt als Stefano Keizers in 2016 door als hij de Wim Sonneveldprijs wint en bijna De Slimste Mens wordt. Hij heeft bewust gekozen voor een normale naam als artiestennaam: Stefano is geen alter ego, maar echt een deel van zichzelf. Als Stefano durft hij meer. Er komt een nieuwe voorstelling aan en een boek. Hebben we aan het einde van de aflevering Stefano of Gover leren kennen?

Te zien op donderdag 13 september op NPO3, om 22.30 uur. Voor meer info:
vpro.nl/timstent

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.