nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Vincent Bijlo, Urbanus, Vijfhoek Huiskamer Festival

Vincent Bijlo gaat volgend jaar juni Woodstock Legends presenteren, het eerbetoon dat het Concertgebouw Amsterdam organiseert ter ere van het legendarische popfestival dat in 2019 vijftig jaar geleden plaatsvond.
www.concertgebouw.nl

In Lokeren kan je nu de Ronde van Urbanus, een 30 kilometer lange gezinsfietstocht, rijden. Urbanus zelf is echter afkomstig van Tollembeek, niet van Lokeren. Maar omdat Willy Linthout, de tekenaar van de Urbanus-strips, wel van Lokeren is, besloot de toeristische dienst hun nieuwe fietstocht toch naar Urbanus te vernoemen. “De Ronde van Urbanus” doet de vele mooie plaatsjes aan die ook Urbanus in zijn 133ste strip ‘Lokerse Paardenworsten” konden bekoren. Grappige bordjes van Urbanus wijzen de weg. De volledige brochure met tekst en plan is voor 3 euro te verkrijgen op het VVV van Lokeren.

Wegens omstandigheden zal dit jaar het Het Vijfhoek Huiskamer Festival in Haarlem niet doorgaan. De organisatie hiervan gebeurt ieder jaar op vrijwillige basis, maar deze zomer blijkt er te weinig ruimte voor te zijn. Volgend jaar zal er een nieuwe editie zijn.

Categorie: Divers | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...