nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Will Ferdy, Sven De Leijer, Thomas Smith, Jens Dendoncker, Guga Baùl

De Vlaamse kleinkunstzanger Will Ferdy is te gast in het nieuwe seizoen van “Buurman, wat doet u nu?” op de Vlaamse zender Eén. In dit tv-programma bezoekt presentatrice Cath Luyten in iedere aflevering een artiest uit de lage landen en deelt twee dagen en één nacht alles met hem/haar.

Sven De Leijer is een van de bekende Vlamingen, die les gaat geven in de nieuwe reeks van het human-interestprogramma “De Klas” op Eén. Hierin krijgt een groep zestienjarigen iedere week les van een nieuwe leerkracht, een bekende Vlaming die de jongeren met actuele thema’s confronteert en zo een inkijk krijgt in de denkwereld van jongeren van nu. De bekende Vlamingen geven les over een zelfgekozen thema, gaan in dialoog met de leerlingen, confronteren hen met actuele thema’s en peilen naar hun dromen en zorgen.

Thomas Smith, Jens Dendoncker (foto) en Guga Baùl doet mee in een nieuwe aflevering van “Weg zijn wij”. In dit reisprogramma van Eén gaan drie Bekende Vlamingen samen op weekend in eigen land. Elke BV organiseert een deel van het weekend: een activiteit, een overnachting en een gastronomisch gerelateerde uitstap. Pas op de ochtend van vertrek ontdekken ze met wie ze op reis zullen gaan.

Deze drie programma’s worden in het najaar op Eén uitgezonden.

Categorie: Op tv | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...
Mastodon