www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

The Umbilical Brothers naar België

Eerder werd al bekend gemaakt dat The Umbilical Brothers in oktober twee keer in Nederland zullen optreden met hun show ‘Best of the Worst of the Best’ (9 oktober in DeLaMar Theater en 10 oktober in Parkstad Limburg Theaters).

Ondertussen werden er ook drie optredens voor België aangekondigd: 11 oktober in De Warande in Turnhout, 12 oktober in CC Het Bolwerk in Vilvoorde en 13 oktober in De Werf in Aalst.

David Collins en Shane Dundas, bekend als The Umbilical Brothers, brengen een unieke mix van theater, slapstick en standup waarvoor ze hun stemmen en lichamen tot het uiterste dwingen. De comedy van deze heren vereist weinig woorden, hun geluidseffecten en gelaatsuitdrukkingen doen het meeste werk. Ze traden al in 37 landen op en wonnen verschillende prestigieuze awards. Het Australische duo tourt al jaren over de hele wereld en is een graag geziene gast bij de grote late night shows als Letterman, The Tonight Show en The Late Show met Stephen Colbert.

Meer info en tickets:
www.livecomedy.be

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...