www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Musical “Meiskes & jongens” met muziek van Raymond van het Groenewoud

Van 4 t.e.m. 10 oktober wordt in Theater Elckerlyc in Antwerpen de musical “Meiskes & jongens” opgevoerd. Het is een muzikale bewerking van een ouder toneelstuk van theatermaker Arne Sierens. Groenewoud’s grootste hits zullen er in te horen zijn. Tevens schreef van het Groenewoud voor deze musical een nieuwe titelsong.

‘Meiskes en jongens’ gaat over een rijke familie met twee zonen. Alles is heel harmonieus totdat de vriendinnen van de zonen bij de familie langskomen en de vader des huizes hen nét iets te goed blijkt te kennen, wat leidt tot een barst in het gezin.

De hoofdrollen worden vertolkt door o.a. Karlijn Sileghem, Stany Crets, Koen Van Impe en Korneel Defrancq.

Meer info en kaarten:
Meiskes & Jongens

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...