nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Tim Fransen, Daniël Samkalden, Theo Maassen, De Rechtvaardige Rechters, Pepijn Schoneveld, Gabriëlle Glasbeek

Tim Fransen en Daniël Samkalden komen naar het International Literature Festival Utrecht. Tijdens de ILFU Boekenparade op 16 september zullen beiden over hun nieuwe boeken, respectievelijk ‘Brieven aan Koos’ en ‘Nova’ komen praten.
Meer info:
www.ilfu.nl

De film Façades met o.a. Theo Maassen heeft een nominatie voor de Ensor van de beste film in de wacht gesleept. De Ensors zijn de belangrijkste filmprijzen in Vlaanderen. De Ensors worden op 15 september uitgereikt op de slotavond van het Filmfestival van Oostende. Façades gaat over een mooie vrouw, wiens litteken op haar linkerbeen de enige smet op haar onberispelijke pantser lijkt. Wanneer haar moeder hun dementerende vader in de steek laat, trekt ze bij hem in. Haar bekommernis blijft echter niet zuiver altruïstisch wanneer haar geblesseerde kindertijd en huwelijkscrisis de schone schijn doorprikken.

Vanaf september wordt er een nieuw seizoen van het satirische programma De Rechtvaardige Rechters op Radio 2 (BE) uitgezonden. De opnames hiervan vinden plaats in Utopia in Aalst. De opname van 29 augustus is reeds uitverkocht, voor de andere data op 11 september, 9 oktober, 23 oktober, 7 november en 20 november zijn er nog kaarten beschikbaar. Meer info en tickets:
www.utopia.aalst.be

Acteur/cabaretier Pepijn Schoneveld is 22 september dagvoorzitter op het congres ‘Open over Angst en Dwang’ van ADF Stichting, samen met zijn therapeut Prof. Ton van Balkom, en vertelt open over zijn angstproblemen.
nedkad.nl

Gabriëlle Glasbeek keert na het stoppen van Vrouw Holland terug op de planken. RTV Noord sprak met haar.
24 aug 2018

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...