nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Martijn Kardol wekelijks bij RTL Late Night

Vanaf komende woensdag is Martijn Kardol wekelijks te zien bij RTL Late Night met een zelfbedachte rubriek. RTL4, om 22.30 uur.

Kardol studeerde een jaar aan de Koningstheaterakademie in Den Bosch en vervolgens sociologie en zweeds in Amsterdam. Na het volgen van BNN University werd hij producer voor 3FM met programma’s als That’s Live en Sanderdome en columnist voor het Radio 1-programma Druktemakers. Tot vorige week was hij ook wekelijks te horen met een column tijdens de 3FM-ochtendshow van Domien Verschuuren.

In 2014 won Kardol de publieksprijs van het Griffioen Zuidplein Cabaret Festival en in november 2015 de jury- publieks- én persoonlijkheidsprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival. In 2016 won hij zowel de jury- als publieksprijs van het Leids Cabaret Festival.

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.