www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Michiel Romeyn krijgt programma op Comedy Central

Michiel Romeyn krijgt met ‘YEP!’ een eigen show op Comedy Central. Te zien op maandag 24 september om 21.30 uur.

De komisch acteur maakt de show samen met scenarist-regisseur Max Porceleijn. is vooral bekend van Jiskefet en was daarnaast veelvoudig te zien in Nederlandse tv-series en speelfilms. Porcelijn won met Plan C het Gouden Kalf voor Beste Scenario. En naast Plan C regiseerde hij De Grote Zwaen en afleveringen van Penoza en Van God Los. Overige medewerkers worden binnenkort bekend gemaakt.

In het persbericht zegt Romeyn: “Het is het begin van een kunstwerk, het is nog niet af, maar je kan dus 24 september wel al naar de bootleg-show kijken op Comedy Central. YEP! is echt iets voor de comedy fijnproever.” YEP! is een productie van NewBe.

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.