nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedy benefiet Nana Yaw Sarpong in Bijlmer Park Theater

Op 10 juni overleed Nana Yaw Sarpong op 35-jarige leeftijd volkomen onverwacht aan complicaties tijdens een operatie. Tot twee jaar geleden was hij heel actief als open mic’er en stond hij bekend als sympathiek, vriendelijk en positief ingesteld mens.

Nana laat zijn vrouw en dochter achter. Op 16 september zal een comedy benefiet worden georganiseerd om hen financieel te steunen. Dit benefiet zal in de geest van Nana zijn – dus geen treurige boel, maar er zal veel gelachen worden.

Met comedians als Bram van der Velde, Jeffrey Spalburg, Dario Di Mango, Mo El Khamssi en daarnaast ook zang en dans. Lucinda Sedoc is de host. De show is van 15.00-17.00 uur en kaarten a 10 euro zijn verkrijgbaar via:
www.bijlmerparktheater.nl

In een speciale aflevering van de Die Mango Show gewijd aan Nana praat Dario Di Mango met collega comedians Bram van der Velde, Lucinda Sedoc, Sherwin Chaar & Collin Edson. Het comedy benefiet is op 16 september 2018 in het Bijlmer Park Theater, de opbrengst gaat naar Nana’s vrouw en dochter.
die Mango Show

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.