www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Martin van Waardenberg, Michael Palin, Kasper van Kooten

Martin van Waardenberg is te zien in een campagne van de gemeente Westland voor meer veiligheid voor kinderen in het verkeer. Daarbij wordt vooral de nadruk gelegd op de onvoorspelbaarheid van kinderen in het verkeer.
meer informatie

Onvoorspelbaar gedrag van kinderen in het verkeer

Wist je dat kinderen geluid niet goed kunnen lokaliseren in het verkeer? 📣🚗 Ze weten dus vaak niet uit welke richting het geluid komt 🤔. In dit filmpje met “Agent Arie” (Martin van Waardenberg) en kleinzoon Pim (Theaterschool Koperen Kees) zie je dat kinderen in het verkeer vaak anders reageren op onverwachte situaties dan volwassenen❗ Meer weten? Check https://bit.ly/2ws5ji4

Geplaatst door Gemeente Westland op Maandag 27 augustus 2018

Michael Palin – bekend van Monty Python en zijn reisprogramma’s – zal dit jaar naar de boekenbeurs in Antwerpen komen. Deze vindt plaats van 28 oktober tot 4 november en van 8 tot 11 november in Antwerp Expo.

Kasper van Kooten keert niet terug voor het tweede seizoen van ‘Groeten uit 19XX’ op RTL4. Van Kooten laat via twitter weten dat de zender hem van het programma heeft afgehaald ten faveure van haar ‘vaste gezichten’. In het programma keren verschillende bekende Nederlanders met hun gezin terug naar het jaar waarin de BN’er twaalf jaar oud was. Het gezin logeert een weekend in een huis dat helemaal is ingericht zoals het was in dat jaar.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.