www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: de Foute Vrienden zijn terug

Al drie seizoenen halen de Nederlandse Foute Vrienden het bloed onder elkaars nagels vandaan. En wanneer iedereen denkt dat het niet erger kan, wordt de nachtmerrie van de vriendgroep toch weer werkelijkheid. Klaas van der Eerden keert terug bij de Foute Vrienden en is er op gebrand zijn vrienden weer in de meest ongemakkelijke situaties te brengen.

Leo Alkemade, Tim Kamps, Pepijn Gunneweg, Klaas van der Eerden, Pim Muda en Albert-Jan van Rees zijn vanaf vanavond weer elke week te zien op RTL5, om 21.30 uur.

In de eerste aflevering schort het niet aan de hilariteit wanneer de mannen werken als ober in een restaurant. Daarnaast worden ze als ‘tandarts’ in onmogelijke situaties gebracht waarin ze natuurlijk niet met de mond vol tanden willen staan. In het winkelcentrum moeten de vrienden voor de allereerste keer twee aan twee opdrachten uitvoeren en komt ook de buikspreekpop Appie weer om de hoek kijken.

Foute Vrienden wordt geproduceerd door BlazHoffski Productions B.V.

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.