www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Els De Schepper maakt lied voor zelfmoordpreventie

Els De Schepper heeft een nieuw lied opgenomen: Noodrem. Hiermee wil De Schepper mensen, waarmee het niet goed gaat, een hart onder de riem steken.

Zo’n 30 Bekende Vlamingen, waaronder Raf Walschaerts van Kommil Foo, comedian Kamal Kharmach, actrice Maaike Cafmeijer en journalist Bart Schols, werkten mee aan de clip. Het nummer werd opgenomen naar aanleiding van de Werelddag voor preventie van zelfdoding op 10 september. Rond zelfdoding hangt nog steeds een groot taboe, terwijl praten zoveel deugd kan doen.

De boodschap die De Schepper hiermee wil uitdragen is: Zeg eens een keer dat het niet goed met je gaat. En antwoord daar dan een keer op: “Dat is niet erg manneke, ik pak u vast”. Met andere woorden, een warme oproep om te praten als het niet goed gaat.
reportage VRT Nieuws

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...