www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe panelshow Sterke Verhalen met Sanne Wallis de Vries, Peter Pannekoek en Richard Groenendijk

In de nieuwe, komische panelshow ‘Sterke Verhalen’ van BNNVARA nemen twee teams, onder leiding van Sanne Wallis de Vries, het tegen elkaar op. De vaste teamcaptains Peter Pannekoek en Richard Groenendijk hebben iedere week een ander bekend teamlid.

Beide teams vertellen sterke verhalen, allemaal onwaarschijnlijk, genant of lachwekkend. Maar de grote vraag is: zijn ze echt gebeurd of compleet verzonnen? Door het stellen van slimme en tactische vragen proberen de teams in drie rondes de waarheden van de leugens te onderscheiden. Welk verhaal is onwaarschijnlijk, maar toch ├ęcht gebeurd? En wie kan zo goed bluffen dat iedereen het verhaal gelooft?

Sterke Verhalen is een coproductie van BNNVARA en Endemol Shine en gebaseerd op het oorspronkelijke Britse ‘Would I Lie To You?’. Vanaf 9 december iedere zondag om 21:30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.

foto vlnr: Jesse Budel, Bob Bronshoff, Valentina Vos

Categorie: Op tv | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.