www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Bijwonen opnames panelshow Sterke Verhalen

We schreven al eerder over de nieuwe komische panelshow ‘Sterke Verhalen’, waarin twee teams, onder leiding van Sanne Wallis de Vries, het tegen elkaar opnemen. De vaste teamcaptains Peter Pannekoek en Richard Groenendijk hebben iedere week een ander bekend teamlid. Beide teams vertellen sterke verhalen, allemaal onwaarschijnlijk, genant of lachwekkend. Maar de grote vraag is: zijn ze echt gebeurd of compleet verzonnen?

De opnames vinden plaats op 7 en 14 oktober en 6 november in EndemolShine MediArena in Amsterdam. En jij kunt erbij zijn. Tickets kosten 5 euro, excl. reserveringskosten.

Voor meer info:
www.tvtickets.nl

SANNE WALLIS DE VRIES, PETER PANNEKOEK EN RICHARD GROENENDIJK IN NIEUWE PANELSHOW ‘STERKE VERHALEN’

SANNE WALLIS DE VRIES, PETER PANNEKOEK EN RICHARD GROENENDIJK IN NIEUWE PANELSHOW ‘STERKE VERHALEN’Waargebeurde en compleet verzonnen verhalen in komische zondagavondshow bij BNNVARA op NPO 1De verhalen zijn allemaal onwaarschijnlijk, gênant of lachwekkend, maar de grote vraag is: zijn ze echt gebeurd of compleet verzonnen? In de nieuwe, komische panelshow Sterke Verhalen van BNNVARA nemen twee teams, onder leiding van Sanne Wallis de Vries, het tegen elkaar op. De vaste teamcaptains Peter Pannekoek en Richard Groenendijk hebben iedere week allebei twee nieuwe bekende panelleden aan hun zijde. Door het stellen van slimme en tactische vragen proberen de teams in drie rondes de waarheden van de leugens te onderscheiden. Welk verhaal is onwaarschijnlijk, maar toch écht gebeurd? En wie kan zo goed bluffen dat iedereen het verhaal gelooft? Sterke Verhalen is vanaf 9 december, iedere zondag, om 21:30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.

Geplaatst door Fansite Richard Groenendijk op Maandag 10 september 2018

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...