nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Sanne Wallis de Vries, Jochen Otten, Marc de Hond, Margriet Bolding, Lander Severins, Nathalie Baartman

De film- en tv-serie Mees Kees krijgt een vervolg als tv-quiz. Vanaf 6 oktober te zien op NPO Zapp. Naast Mees Kees (gespeeld door Leendert de Ridder) komen ook cabaretiers Sanne Wallis de Vries en Jochen Otten voorbij als hun personages schoolhoofd Deurs en gymleraar Hank.

Marc de Hond geeft op 17 oktober een wel heel speciale voorpremière van zijn nieuwe show ‘Voortschrijdend Inzicht’: hij brengt deze in het zwembad Aquamar in Katwijk. Het publiek ligt in zwemkleding in het water dat gedurende de voorstelling steeds hoger komt te staan. In ‘Voortschrijdend Inzicht’ vraagt De Hond zich onder meer af hoe het komt dat bewoners van een land dat grotendeels onder zeeniveau ligt, zich zo weinig zorgen maken over klimaatverandering
Meer info en tickets:
www.sportbedrijfkatwijk.nl

Het kleinkunstfestival Mallejan organiseert op 22 september een theaterwandeling vanaf Hoeve Groot Zandbrink in Leusden. Deze wandeling voert je langs een theatervoorstelling: Margriet Bolding treedt drie keer een half uur op in een boerenschuur, die op de wandelroute ligt.
Meer info:
www.mallejanfestival.nl

Theater M in Mechelen wil als ‘productie-atelier’ graag jonge talenten kansen geven. Dit jaar doen ze dat met Lander Severins, die in juni met grote onderscheiding afstudeerde als cabaretier aan de Koningstheateracademie in Den Bosch. Hij was eveneens één van de deelnemers in zoektocht naar nieuw komisch talent in het tv-programma ‘Voor de leeuwen’ op Eén. Een jaar lang mag hij resideren bij Theater M. Het resultaat van deze ‘artist in residence’ laat Severins zien in zijn voorstelling ‘Maanlander’ en de nieuwe show ‘Grof Geschud’ (samen met Myrthe van Velden).

Nathalie Baartman zal een rol vertolken in ‘De beentjes van St. Hildegard’, de eerste speelfilm van Herman Finkers.

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...