www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

‘Sorry voor alles’ wint Gouden Roos

Het door Adriaan Van Den Hoof gepresenteerde tv-programma ‘Sorry voor alles’ heeft in Berlijn een Gouden Roos gewonnen. Het was genomineerd in de categorie “game show”. In dit programma worden de kandidaten 4 weken gevolgd met een verborgen camera. ‘Sorry voor alles’ won al eerder een International Emmy Awards in de categorie beste niet-gescripte programma.

Ook het door Philippe Geubels gepresenteerde ‘Taboe’ was in Berlijn één van de winnaars op het creative forum. In dit programma ging Geubels op zoek naar de grenzen van zijn humor en maakt comedy voor mensen met wie je eigenlijk niet mag lachen.

Categorie: Divers | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...