www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuw seizoen van Holland-België

Vanaf oktober komt Holland-België, de tv-show waarin twee teams zich storten op alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Hollanders en de Belgen, terug op tv. Dit onder leiding van de Nederlandse presentator Art Rooijakkers en de Vlaamse acteur en presentator Jonas van Geel.

Teams van bekende Vlamingen en Nederlanders worden in verschillende rondes getest op wat ze van mekaar weten of zouden moeten weten: taal, vooroordelen, tradities, eten, cultuur, gewoontes, plaatsnamen en nog veel meer verschillen tussen Nederland en Vlaanderen.

Het Nederlandse team staat onder leiding van (de in België geboren) Ruben Nicolai, het Vlaamse team wordt geleid door acteur Louis Talpe. Meerdere comedians zullen hun opwachting maken als panellid: Najib Amhali, Martijn Koning, Guga Baúl en Lieven Scheire.

Het programma wordt gemaakt door RTL en de Vlaamse commerciële zender VTM en is vanaf 6 oktober elke zaterdag te zien om 21.30 uur bij RTL 4.

Categorie: Op tv | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...